top of page

S’OBREN LES INSCRIPCIONS PEL CURS INTERNACIONAL DE MÚSICA DE CERVERA



  • La iniciativa acadèmica arriba a la 40ª edició i tindrà lloc del 9 al 19 de juliol de 2021

  • Les inscripcions ja es poden fer a través del web catedracervera.cat

  • Després de l’impàs de l’any passat a causa de la pandèmia, enguany també tornen el Festival Internacional de Música i la Fira de Lutiers

El Curs Internacional de Música de Cervera, un dels més veterans i amb més prestigi de l’Estat espanyol, acaba d’obrir el període d’inscripció per tal que els interessats es puguin apuntar en alguna de les especialitats musicals que s’hi imparteixen.


Després de l’impàs de l’any passat a causa de la pandèmia, enguany es reprèn la Càtedra Cervera Emili Pujol, que a més del propi Curs, també inclourà el Festival Internacional de Música i la Fira de Lutiers.


Les inscripcions per a aquesta edició es poden tramitar a través del web catedracervera.cat i els interessats tenen de termini fins el 30 de juny per poder-les formalitzar. Hi ha diferents disciplines de cursos, als quals es poden apuntar els alumnes interessats a incrementar el seu nivell musical. D’aquesta manera, es poden inscriure al mestratge de nou instruments diferents de corda, vent o piano.


Enguany, el curs tindrà lloc del 9 al 19 de juliol i compta amb 14 professors d’alt nivell i de diversa procedència, tots ells experts en el seu àmbit. D’aquesta manera, els alumnes es podran inscriure en el mestratge de violí, viola, violoncel, contrabaix, guitarra, piano, flauta, oboè i clarinet.


L’Obra Social de la Caixa segueix amb les beques pels alumnes del Curs de Música Amb la voluntat de fer arribar a més alumnes la possibilitat d’apuntar-se al Curs, l’organització ha renovat l’acord amb La Caixa per poder oferir beques a través de la seva Obra Social.


Des de l’organització es valora molt positivament la recuperació del Curs, el Festival i la

Fira de Lutiers, ja que si l’aturada de l’any passat hagués prosseguit, hagués pogut perillar la continuïtat d’una de les iniciatives musicals cabdals de la música a Catalunya amb 40 anys de trajectòria.


El Curs Internacional de Música forma part de la “Càtedra Cervera - Emili Pujol”, una

iniciativa que inclou, a més del curs, el Festival de Música i la Fira de de Lutiers.

bottom of page