top of page

PENSIÓ - ALLOTJAMENT

La Càtedra Cervera Emili Pujol posa a disposició de l'alumnat la següent oferta de pensió i allotjament:

  • Pensió complerta: inclou la pernoctació a l'Hostal Universitat (Plaça de la Universitat, 15) o la Casa de Colònies Sagrada Família (Carrer Major, 57), l'esmorzar, el dinar i el sopar al Restaurant Gran Cafè (Rambla de Lluís Sanpere, 6), tots els dies del Curs Internacional de Música de Cervera.

    • El preu de la reserva a l’Hostal Universitat és de 275 €. L’equipament disposa d’habitacions (compartides de 3 a 5 persones) amb cambra de bany privada, wifi, llençols i TV.

    • El preu de la reserva a la Casa de Colònies Sagrada Família és de 200 €. L’equipament disposa d’habitacions (comunitàries de 3 a 16) amb cambra de bany comunitària.

  • Només dinar: inclou exclusivament el dinar, al Restaurant Gran Cafè (Rambla de Lluís Sanpere, 6), tots els dies del Curs Internacional de Música de Cervera, per un preu de 60 €.

El període de reserva finalitza el diumenge, 2 de juliol de 2023, a les 23.59 h.

És necessari haver fet la inscripció al Curs Internacional de Música de Cervera abans de formalitzar la reserva. Un cop efectuat el pagament, cada inscrit/a rebrà un correu electrònic amb la confirmació de la seva reserva. En el cas d'haver de renunciar a la reserva una vegada s'hagi formalitzat, es retornarà a l'inscrit/a el 50 % de l'import. Si la renúncia s’efectua un cop finalitzat el període d’inscripció, no es retornarà cap import.

La Càtedra Cervera Emili Pujol no es responsabilitza dels actes que puguin ocasionar o ser ocasionats pels alumnes del Curs Internacional de Música -ja siguin majors o menors d’edat- fora dels espais destinats a la pròpia activitat del Curs.

No hi ha cap esdeveniment proper de moment
DSC_1430 copia.jpg

Monuments, museus i racons de Cervera

Restaurants, bars i pastisseries de Cervera

Hotels, hostals, apartaments i albergs de Cervera

PUNTS D'INTERÈS

Punts d'interès
bottom of page