PENSIÓ - ALLOTJAMENT

La Càtedra Cervera Emili Pujol posa a disposició dels/les alumnes la següent oferta de pensió i allotjament:

 • Pensió complerta: inclou la pernoctació a l'Hostal Universitat (Plaça de la Universitat, 15) o la Casa de Colònies Sagrada Família (Carrer Major, 57), l'esmorzar, el dinar i el sopar al Restaurant Gran Cafè (Rambla de Lluís Sanpere, 6), tots els dies del Curs Internacional de Música de Cervera.

  • El preu de la reserva a l’Hostal Universitat és de 275 €. L’equipament disposa d’habitacions (compartides de 3 a 5 persones) amb cambra de bany privada, wifi, llençols i TV.

  • El preu de la reserva a la Casa de Colònies Sagrada Família és de 200 €. L’equipament disposa d’habitacions (comunitàries de 3 a 16) amb cambra de bany comunitària.

 • Només dinar: inclou exclusivament el dinar, al Restaurant Gran Cafè (Rambla de Lluís Sanpere, 6), tots els dies del Curs Internacional de Música de Cervera, per un preu de 60 €.

El període de reserva finalitza el diumenge, 16 de juny de 2022, a les 23.59 h.

És necessari haver fet la inscripció al Curs Internacional de Música de Cervera abans de formalitzar la reserva. Un cop efectuat el pagament, cada inscrit/a rebrà un correu electrònic amb la confirmació de la seva reserva. En el cas d'haver de renunciar a la reserva una vegada s'hagi formalitzat, es retornarà a l'inscrit/a el 50 % de l'import. Si la renúncia s’efectua un cop finalitzat el període d’inscripció, no es retornarà cap import.

La Càtedra Cervera Emili Pujol no es responsabilitza dels actes que puguin ocasionar o ser ocasionats pels alumnes del Curs Internacional de Música -ja siguin majors o menors d’edat- fora dels espais destinats a la pròpia activitat del Curs.

 • ds., 16 de jul.
  Cervera
  Alumnes de GUITARRA · VIOLÍ · VIOLA · VIOLONCEL · CONTRABAIX. Reserva del 16 al 21 de juliol [5 nits].
 • dj., 21 de jul.
  Cervera
  Alumnes de PIANO · FLAUTA · OBOÈ · CLARINET · FAGOT · SAXO · TROMPETA · TROMBÓ · TROMPA. Reserva del 21 al 26 de juliol [5 nits].
DSC_1430 copia.jpg

Monuments, museus i racons de Cervera

Restaurants, bars i pastisseries de Cervera

Hotels, hostals, apartaments i albergs de Cervera

PUNTS D'INTERÈS