top of page

XLII CURS INTERNACIONAL DE MÚSICA DE CERVERA

El Curs promou un ensenyament rigorós i de qualitat i aporta noves experiències a joves intèrprets. Fomenta la seva creativitat, espontaneïtat, esperit crític i treball en equip. Professorat de reconegut prestigi imparteix el mestratge d’instrument, banda i orquestra simfònica.

El mes de juliol, Cervera esdevé referència musical al nostre país.

 

INFORMACIÓ GENERAL

INFORMACIÓ GENERAL
Anna_Puig.jpg

El Curs Internacional de Música de Cervera està adreçat a estudiants de música postgraduats, de grau superior i de grau professional.

L'alumnat rebran un mínim de tres classes individuals i una classe col·lectiva amb participació activa. També podran assistir com a oients a totes les activitats que es duguin a terme en el certamen.

L'alumnat d'instruments simfònics podran formar part de l'Orquestra del Curs o de la Banda, i podran participar en audicions i/o concerts programats en el marc del Festival Internacional de Música de Cervera. En totes les actuacions caldrà dur vestuari de color negre.​

Els/Les alumnes que requereixin el servei de pianista repertorista, han d'enviar les partitures -que volen treballar amb el/la pianista- amb format digital aquí.

Les classes de les diverses especialitats instrumentals s’ubiquen en edificis del centre històric de la ciutat, emplaçats a pocs minuts de distància i connectats per un eix peatonal. L'organització posa a disposició dels/les alumnes una oferta d'allotjament que es pot reservar a través d'aquesta pàgina web.

El preu del Curs Internacional de Música de Cervera és de 250 €. ​La Càtedra, amb el suport de l’Obra Social “La Caixa”, convoca beques pel Curs.

  • Bases de la convocatòria.

  • Formulari de sol·licitud.

  • Resolució de la convocatòria [Disponible el dilluns, 10 de juliol de 2023].

L'alumnat gaudirà d’entrada gratuïta als concerts del Festival Internacional de Música de Cervera organitzats per la Càtedra Cervera Emili Pujol.

La Càtedra Cervera Emili Pujol no es responsabilitza dels actes que puguin ocasionar o ser ocasionats pels alumnes del Curs Internacional de Música -ja siguin majors o menors d’edat- fora dels espais destinats a la pròpia activitat del Curs.

INSCRIPCIÓ

INSCRIU-TE

El període d'inscripció finalitza el diumenge, 2 de juliol de 2023, a les 23.59 h.

Un cop efectuat el pagament, cada inscrit/a rebrà un correu electrònic amb la confirmació de la seva inscripció. En el cas d'haver de renunciar a la inscripció una vegada s'hagi formalitzat, es retornarà a l'inscrit/a el 50 % de l'import de la matrícula. Si la renúncia s’efectua un cop finalitzat el període d’inscripció, no es retornarà cap import.

No hi ha cap esdeveniment proper de moment
PROFESSORAT

PIANISTES DE REPERTORI

No hi ha cap esdeveniment proper de moment
bottom of page