top of page

XLII CURS INTERNACIONAL DE MÚSICA DE CERVERA

El Curs promou un ensenyament rigorós i de qualitat i aporta noves experiències a joves intèrprets. Fomenta la seva creativitat, espontaneïtat, esperit crític i treball en equip. Professorat de reconegut prestigi imparteix el mestratge d’instrument, banda i orquestra simfònica.

El mes de juliol, Cervera esdevé referència musical al nostre país.

 

INFORMACIÓ GENERAL

INFORMACIÓ GENERAL
Anna_Puig.jpg

El Curs Internacional de Música de Cervera està adreçat a estudiants de música postgraduats, de grau superior i de grau professional.

Del 16 al 23 de juliol de 2023. L’alumnat rebrà un mínim de quatre classes individuals, així com també classes col·lectives i diverses píndoles informatives. També podrà assistir com a oient a totes les activitats que es duguin a terme en el certamen.

L'alumnat d'instruments simfònics podrà formar part de l'Orquestra del Curs o de la Banda, i podrà participar en audicions i/o concerts programats en el marc del Festival Internacional de Música de Cervera.

Horaris:

 • Píndoles informatives: 13.15 h a 14.00 h

  • Educació corporal, a càrrec d'Ester Burgos.​

  • La gestió de la por escènica, a càrrec de Jonathan Camps.

  • El manteniment dels instruments de corda, a càrrec d'Anna Andreu.

  • Audicions a orquestres juvenils, a càrrec de Manel Valdivieso.

  • Gestió, facturació i dubtes legals, a càrrec de Ramon Rosselló.

 • Banda: 16.00 h a 17.15 h

 • Orquestra Jove: 17.30 h a 18.30 h

 • Orquestra del Curs: 18.45 h a 20.00 h

L'alumnat que requereixi el servei de pianista repertorista, ha d'enviar les partitures -que vol treballar amb el/la pianista- amb format digital aquí.

Les classes de les diverses especialitats instrumentals s’ubiquen en edificis del centre històric de la ciutat, emplaçats a pocs minuts de distància i connectats per un eix peatonal. L'organització posa a disposició de l'alumnat una oferta d'allotjament que es pot reservar a través d'aquesta pàgina web.

El preu del Curs Internacional de Música de Cervera és de 280 €. ​La Càtedra, amb el suport de l’Obra Social “La Caixa”, convoca beques pel Curs.

L'alumnat tindrà la possibilitat de provar els instruments exposats a la Fira de Lutiers. A més, gaudirà d’entrada gratuïta als concerts del Festival Internacional de Música de Cervera organitzats per la Càtedra Cervera Emili Pujol.

La Càtedra Cervera Emili Pujol no es responsabilitza dels actes que puguin ocasionar o ser ocasionats pels alumnes del Curs Internacional de Música -ja siguin majors o menors d’edat- fora dels espais destinats a la pròpia activitat del Curs.

INSCRIPCIÓ

INSCRIU-TE

El període d'inscripció finalitza el diumenge, 2 de juliol de 2023, a les 23.59 h.

Un cop efectuat el pagament, cada inscrit/a rebrà un correu electrònic amb la confirmació de la seva inscripció. En el cas d'haver de renunciar a la inscripció una vegada s'hagi formalitzat, es retornarà a l'inscrit/a el 50 % de l'import de la matrícula. Si la renúncia s’efectua un cop finalitzat el període d’inscripció, no es retornarà cap import.

Si destiges inscriure't al Curs Internacional de Música de Cervera i les places estan exhaurides, t'oferim l'oportunitat de formar part de la llista d'espera per a possibles baixes o vacants que es puguin produir. Si us plau, omple aquest formulari i si s'escau, la Càtedra Cervera Emili Pujol es posarà en contacte amb tu.

No hi ha cap esdeveniment proper de moment
PROFESSORAT

LLISTA D'ESPERA

PIANISTES DE REPERTORI

No hi ha cap esdeveniment proper de moment

INSCRIPCIÓ COM A OIENT

No hi ha cap esdeveniment proper de moment
bottom of page