top of page

LA MÚSICA DE COBLA OMPLE EL “FESTIVAL AL CARRER”

  • Amb aquest concert, l'organització de la Càtedra Emili Pujol vol acostar la música a tothom amb una proposta oberta i gratuïta

  • Últims dies del Curs i el Festival, on professors i alumnes ensenyen el seu art en les darreres actuacions musicals


La Plaça de la Universitat de Cervera s’ha omplert aquest dijous, 20 de juliol, per gaudir del concert en obert i gratuït de la Bellpuig Cobla. Una actuació que ha estat dirigida per Concepció Ramió i amb un repertori amb la sardana com a protagonista.


Aquest concert ha estat emmarcat en la iniciativa el “Festival al carrer”, a través de la qual l'organització de la Càtedra vol acostar la música a totes les capes de la societat i fer-la més accessible.


Aquest divendres, 21 de juliol, tindrà lloc un dels moments culminants d’aquesta edició: el “Concert de la Càtedra”. Podrem escoltar-hi un bon grapat d’alumnes destacats del Curs de Música que ens oferiran una selecció d’obres de Villa-lobos, Sarasate, Chaminade, Brahms, Schumann, Verhey, Lalo i Bach.


A més, aquest divendres també es presentarà l’Orquestra del Festival, la qual estarà formada per una selecció d’alumnes i de professors del curs. Un moment d’excepció per gaudir de la complicitat entre mestres i estudiants en el sí d’una mateixa orquestra.


Aquest dissabte tindrà lloc el “Concert de cloenda” al Gran Teatre de la Passió

Després d’una setmana intensa de classes i formacions amb el seu respectiu instrument, els 160 participants al Curs de Música tindran l'oportunitat de mostrar el dissabte, 22 de juliol, el seu aprenentatge en un concert molt especial.


A les 22 hores al Gran Teatre de la Passió, es podrà escoltar la Banda del Curs de Música. Després, tindrà el relleu l’Orquestra Jove que, com el seu nom indica, està formada pels estudiants més joves del Curs de Música. I, finalment, pujarà a l'escenari l’Orquestra de la 42ª edició del Curs de Música, la qual també estarà dirigida per Manel Valdivieso.

bottom of page