top of page

LA CÀTEDRA CERVERA IMPARTEIX EL CURS DE MÚSICA AMPLIANT LES MESURES DE SEGURETAT


Aquest dilluns té lloc el concert inaugural del Festival Internacional de Música amb el programa “París, llum per a un nou segle”


Cervera viu la quarta jornada de la Càtedra Emili Pujol amb l’arribada d’una nova tongada d’alumnes. Enguany, les diferents disciplines s’han esponjat en diversos dies per no acollir els 111 alumnes inscrits en el mateix moment i repartir las seva arribada i assistència al llarg de deu jornades.


D’aquesta manera, el mestratge de guitarra ha finalitzat i s’ha donat pas a nous instruments com la flauta travessera, l’oboè, el clarinet i el contrabaix. Per garantir els protocols de seguretat arran del Covid 19, els alumnes i professors de vent -que evidentment s’han de treure la mascareta per tocar l’instrument- han passat un test d’antígens abans d’impartir la classe. De la mateixa manera, les classes s’han repartit en diferents grans espais de Cervera com el Conservatori, l’Auditori o l’Església de Sant Joan Degollat.


El Festival de Música viu set concerts de diferents formats i estils


El Paranimf de la Universitat acull aquest dilluns a les 22 hores el concert “París, llum per a un nou segle”. El concert, que ja compta amb totes les localitats exhaurides, estarà interpretat per alguns professors del Curs de música com C. Farroni, flauta; J. Fuster, clarinet; E. Martínez, Oboè; i J. Castellà, piano. S’hi podran escoltar diverses peces considerades com grans tresors de la música de cambra i serà el concert inaugural del Festival, amb l’assistència de diverses autoritats.


El proper concert del Festival també tindrà lloc el proper dimecres, dia 14, a les 22 hores al Paranimf amb el programa “Els tresors de la música de cambra per a corda”.


Abans però, el dimarts a les 20 hores, els amants dels concerts també podran assistir a l’actuació del final de curs dels alumnes de contrabaix que tindrà lloc l’Església de Sant Joan Degollat.


La Càtedra Cervera inclou el Curs, el Festival i la Fira de Lutiers i es perllongarà fins el proper 19 de juliol.

bottom of page