top of page

ELS VENTS DE L’OJC I L’ARTISTA JUDIT NEDDERMANN POSEN MÚSICA AL FESTIVAL DE CERVERA



Els concerts es compaginen amb les classes de violí, viola, violoncel i piano del Curs.


La Càtedra Emili Pujol segueix a plena activitat entre les classes i els concerts que es perllongaran fins el proper dia 19 de juliol. El Curs de Música, que enguany organitza les classes d’instruments en diferents dies per esponjar el nombre d’alumnes arran de la pandèmia, dona pas al mestratge de violí, viola, violoncel i piano amb els reconeguts professors Olga Aleshinsky, Corrado Bolsi i Ludmila Railean (violí); Ashan Pillai i Anna Puig (viola); Laia Puig (violoncel); i Alba Ventura i Santi Riu (piano).


Cal recordar, que a més de les lliçons presencials, enguany també es fan classes a través d’streaming per arribar a la gran demanda nacional i internacional que té aquesta iniciativa pedagògica i que, a causa de la pandèmia, molts alumnes no es poden desplaçar.


Els vents de l’OJC i Judit Neddemann, protagonistes del Festival Internacional.


Després de diversos concerts de música de cambra protagonitzada pels professors del Curs de Música, el Festival s’obre a diferents estils i formats amb l’arribada aquest dijous, 15 de juliol, de la formació de vents de l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida. Hi participaran els músics de l’OJC, X. Grau i F. Borràs, flautes; E. Monzó i M. Solanes, oboès; M. Farré i V. Lleixà, clarinets; R. Aragall i L. Guasteví, fagots; J. Gargallo i D. Folch, trompes. Podrem escoltar obres de F. Schubert, J. Françaix; i A. Bird.


El Festival descansarà divendres i es reprendrà el dissabte, 17 de juliol, per acollir una de les artistes més reconegudes del moment, Judit Neddermann. La cantant presentarà a Cervera el seu quart disc, “Aire”, en format trio.


La Càtedra Cervera inclou el Curs, el Festival i la Fira de Lutiers i es perllongarà fins el proper 19 de juliol.


bottom of page