top of page

ELS MILLORS LUTIERS DE GUITARRA ES REUNEIXEN A CERVERA


  • La Fira del món de la luteria més important del sud d’Europa té lloc aquest diumenge, 11 de juliol, a l’Auditori Municipal

  • El certamen comptarà amb 6 expositors, visites guiades, tallers i concerts

  • El curs segueix les seves classes amb total normalitat amb les classes individuals i de grup de guitarra


El Curs de Música i el Festival Internacional es van iniciar aquest divendres amb l’arribada dels primers alumnes del total de 111 que s’han inscrits en aquesta edició i que han exhaurit la major part de les places disponibles que tenien els professors.


Les tres primers jornades estan dedicades al mestratge de guitarra i el concert que ha servit com a preludi del Festival, també hi ha fet referència amb l’actuació del guitarrista Miquel Hotigüela que ha omplert un Auditori Municipal totalment adaptat a les mesures de lluita contra la pandèmia provocada pel Covid 19.


Aquest dissabte, el curs segueix amb normalitat les seves classes, tot i que, com ja es va anunciar, el Festival ha hagut de suspendre el concert previst de la JONC a causa d’un positiu en un dels membres de la formació.


En aquest jornada, la guitarrista Maria Ribera, ha presentat el seu llibre “Retrat d’un guitarrista” que ressegueix al figura del mestre Emili Pujol.


La Fira de Lutiers celebra la seva 17ª edició


Al llarg de disset edicions, la Fira de Lutiers ha aconseguit erigir-se com un dels certàmens d’aquest sector més importants en tot el sud europeu.


Enguany, la Fira també ha hagut d’adaptar-se a les mesures Covid i ha desplaçat la seva ubicació a l’Auditori Municipal.


S’hi reuniran un total de 6 expositors del món de la guitarra i s’hi inclouran diverses activitats paral·leles. La Fira s’obrirà al públic a les 10’30 hores i, una hora més tard, a les 11’30 tindrà lloc una visita comentada oberta a tots els interessats.


Més tard, a les 12.30 hores, tindrà lloc el taller “L’elecció de la guitarra idònia”. I el certamen culminarà amb dos concerts. A les 18 hores, un recital dels alumnes del curs de guitarra dirigits pels professors Miquel Hotigüela i Xavi Gómez i, finalment, a les 20 hores, es realitzarà el tradicional concert de la Fira de Lutiers amb la guitarrista Maria Ribera homenatjarà al mestre Emili Pujol interpretant algunes de les seves obres.

Comentarios


bottom of page