top of page

EL "MAGNIFICAT(S)" DE LA JONC i CJNC INAUGURA EL FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÚSICA

  • El concert, amb totes les entrades exhaurides, hae estat dirigit per Manuel Valdivieso i ha comptat amb la participació de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya i del Cor Jove Nacional de Catalunya

  • Cervera ha obert aquest dissabte, 16 de juliol, una nova edició de la Càtedra de Cervera, que també inclou el Curs de Música i la Fira de Lutiers

  • Aquesta iniciativa musical, que enguany arriba a la seva 41a edició, es perllongarà fins el proper 25 de juliol

El Paranimf de la Universitat de Cervera s'ha vestit de gala per acollir la inauguració del Festival Internacional de Música. Aquest concert ha presentat una visió variada de la família Bach que ha inclòs la interpretació de dos Magnificats -un de Johann Christian i l’altre del pare Johann Sebastian-.


Aquestes dues obres han abraçat una Simfonia de Carl Philipp Emmanuel -autor d’obres que es consideren precursores del classicisme-. El públic assistent va poder gaudir, doncs, de tres generacions i tres mirades estètiques diferents.


El Festival, que aquest dissabte ha arrencat, es perllongarà fins el proper dia 25 de juliol i inclourà un total de 12 concerts, repartits en diferents punts de Cervera i amb múltiples formats i estils.


Cal recordar, que la Càtedra Emili Pujol també inclou la Fira de Lutiers -que se celebrarà el dimecres, 20 de juliol- i el Curs de Música, que enguany compta amb més de 150 alumnes i que també s’ha iniciat aquest dissabte.

bottom of page