top of page

ELS PROFESSORS DEL CURS PRENEN EL PROTAGONISME DEL FESTIVAL DE MÚSICA

  • El certamen ha programat al Paranimf un concert de música de cambra a càrrec dels professors del curs internacional.

Després de l’èxit, tant de la Fira de Lutiers com del concert, on la figura del violoncel ha estat el protagonista per excel·lència, aquest dijous, 26 de juliol, seran els professors del curs de música els qui en prendran el relleu.

Una quinzena dels mestres del curs, oferiran al Paranimf de la Universitat un concert exclusiu de música de cambra amb obres de d'E. Ewazen, F. Poulenc, S. Prokofiev i F. Schubert. Instruments de metall i corda compartiran protagonisme en un dels concerts més esperats pels alumnes i en que podrem sentir des d’obres poc conegudes fins al popular Quintet “La Truita” de Schubert.

El Vila Closa, per la seva banda, ha programat un concert de piano amb els alumnes d’Alba Ventura i Albert Giménez.


Demà divendres, a les 22 hores, tant el Festival com el Curs encararan la recta final. El Festival acollirà el tradicional concert de la Càtedra on els alumnes més destacats oferiran una selecció d’obres, i alguns d’aquests futurs músics tocaran al costat dels seus professors en l’Orquestra del Festival, que serà dirigida per Manuel Valdivieso i comptarà com a solista amb David Bonet en el concert núm. 3 per a trompa de Mozart.


Abans, a les 20 hores, el Vila Closa portarà a la Plaça de la Universitat un concert de de la banda i dels grups de metall del curs amb un repertori conegut per a tothom.


Cal recordar que la Càtedra Emili Pujol es divideix entre tres grans apartats principals: el Festival Internacional de Música, el Curs Internacional de Música i la Fira de Lutiers.

Comments


bottom of page