top of page

LA CÀTEDRA EMILI PUJOL DE CERVERA ES PRESENTA ALS ESTUDIANTS DE MÚSICA DE BARCELONA

  • L’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) acull alumnes i altres agents del sector interessats en el Festival de Música, el Curs Internacional i la Fira de Lutiers.

La Càtedra Cervera, que engloba el Festival de Música, el Curs Internacional i la Fira de Lutiers, es presenta de nou a Barcelona per donar a conèixer tant a estudiants de música com als diversos agents del sector les novetats d’aquesta edició.


La delegació cerverina ha estat formada per la directora de la Càtedra, Estefania Balcells; el director del Festival, Jaume Cortadellas; i el director de la Fira de Lutiers; Xavier Balcells. Molts dels estudiants assistents a aquesta cita que ha tingut lloc a l’ESMUC de Barcelona ja s’han mostrat interessats a assistir tant al Curs de Música com en algun dels concerts del Festival. Així mateix, també s’han pogut conèixer alguns detalls de la Fira de Lutiers d’enguany, com ara, el fet que enguany el contrabaix serà el gran protagonista d’aquesta edició. Per aquest fet, durant la jornada, s’ha pogut escoltar un quartet de contrabaixos.

Obertes les inscripcions per al Curs de Música

Ja s’han obert les inscripcions per tots aquells que estiguin interessats en apuntar-se en les diferents modalitats d’instruments que s’ofereixen en el Curs de Música. Paral·lelament, tal i com s’ha exposat en la presentació a Barcelona, tenir en un mateix dia diferents activitats concentrades, afavoreix el desplaçament i la visita a Cervera i n’augmenta el seu atractiu.


Cal recordar, que les inscripcions al Curs es poden fer fins el 19 de juliol a través de la pàgina web. La Càtedra Cervera tindrà lloc del 21 al 28 de juliol de 2019 i enguany arribarà a la seva 39a edició.

bottom of page