top of page

ÚLTIMES PLACES DISPONIBLES PER AL CURS DE MÚSICA DE CERVERA

  • A dia d’avui, ja se superen els 170 alumnes inscrits en les diverses modalitats d’instruments que s’ofereixen i la major part de professors ja té les seves places exhaurides.

  • El Curs, que arriba a la 39a edició, tindrà lloc del 21 al 28 de juliol de 2019, juntament amb el Festival Internacional de Música i la Fira de Lutiers.

  • Les últimes inscripcions disponibles es poden fer al web www.catedracervera.cat, fins el 19 de juliol.El Curs Internacional de Música de Cervera està a punt d’exhaurir completament les seves places disponibles i ja compta, a hores d’ara, amb més de 170 alumnes inscrits, quan encara queden dues setmanes perquè finalitzi el període d’inscripció. A aquest bon ritme en les inscripcions, que suposa superar el 90% de les places, s’hi suma l’interès per part dels alumnes estrangers, ja que han arribat inscripcions des d’Itàlia, Estats Units i Canadà.


Aquestes dades certifiquen de nou la bona salut d’aquest veterà curs, un dels més antics i prestigiosos de l’Estat espanyol, que enguany arriba a la seva 39a edició. Aquells alumnes interessats en apuntar-se al curs encara poden tramitar les seves inscripcions a la web www.catedracervera.cat, fins el divendres, 19 de juliol. Hi ha diferents tipologies de cursos que inclouen el mestratge de tretze instruments (de corda, vent, guitarra o piano), música de cambra i orquestra simfònica.


Cal recordar que enguany el curs compta amb 31 professors d’alt nivell i també de diversa procedència, tots ells experts en el seu àmbit. Entre les novetats en el professorat, destaquen les incorporacions de Laura Pou, en les classes de flauta; Xavier Castillo, clarinet; Laia Magrí, fagot; Jordi Masip, trombó; o Mariona Mateu, de contrabaix; tots ells amb una àmplia i reconeguda trajectòria professional internacional.


El Curs Internacional de Música forma part de la “Càtedra Cervera - Emili Pujol”, una iniciativa que inclou, a més del curs, el Festival de Música i la Fira de de Lutiers.

Comments


bottom of page