top of page

LA CÀTEDRA EMILI PUJOL DE CERVERA ES PRESENTA A BARCELONA

  • El Museu de la Música de l’Auditori acull alumnes de música i altres agents del sector interessats en conèixer de més a prop el Festival de Música, el Curs Internacional i la Fira de Lutiers.


La Càtedra Cervera Emili Pujol, que engloba el Festival de Música, el Curs Internacional i la Fira de Lutiers, continua impulsant una política de promoció per tal d’arribar a més públic i que, sobretot, que els estudiants de música d’arreu es facin seu aquest esdeveniment múltiple.

Per aquesta raó, una delegació organitzativa de la Càtedra ha presentat, per primer cop, al Museu de la Música de l’Auditori de Barcelona les diferents novetats que s’inclouen en aquesta edició, fent especial referència a tot allò que es podrà veure enguany a la Fira de Lutiers, on els violoncels tindran especial protagonisme.

A més de la presentació a càrrec d’Estefania Balcells –directora de la Càtedra- i Xavier Balcells –director de la Fira de Lutiers-, la violoncel·lista Ester Trilla ha ofert una breu actuació com a mostra de tot allò que ens depararà la Càtedra d’enguany.

Continua el bon ritme d’inscripcions al Curs de Música que ja arriba als 125 alumnes apuntats

El Curs de Música continua en la línia de rècords dels últims anys que respecta a les inscripcions i, ara mateix, ja hi ha al voltant de 125 alumnes inscrits amb diversos professors amb totes les seves aules completes. Tal i com s’ha exposat en la presentació a Barcelona, tenir en un mateix dia diferents activitats concentrades, afavoreix el desplaçament i la visita a Cervera i n’augmenta el seu atractiu.

Cal recordar, que les inscripcions es poden fer fins el 29 de juny i encara queden places disponibles.

La Càtedra Cervera tindrà lloc del 22 al 29 de juliol de 2018 i enguany arribarà a la seva 38a edició.

bottom of page