top of page
NATASHA TCHITCH | Curs de viola
NATASHA TCHITCH | Curs de viola

NATASHA TCHITCH | Curs de viola

Inscripció al Curs no disponible
www.catedracervera.cat

Hora i ubicació

16 de jul. del 2023, 8:00 – 23 de jul. del 2023, 9:00

Cervera, Plaça Pius XII, 25200 Cervera, Lleida, España

Sobre l'esdeveniment

Natasha Tchitch. Violista d'origen rus, va rebre la seva formació musical durant quinze anys a Moscou: a l'Escola Superior de Música – Conservatori Superior Txaikovski a Moscou. La seva carrera com a violista va començar als tretze anys, rebent classes de Maria Sitkovskaya i Fiodor Druzhinin.

El 1998 es trasllada a Espanya, on obté una plaça a l'Orquestra Simfònica de Galícia. Els anys 2000-2003 continua la seva formació a l'Escola Superior de Música Reina Sofia, amb el professor Gérard Caussé.

La seva activitat com a solista i camerista la porta a actuar a festivals de música com els de Gran Canària, Santander, Sully, Verbier, Nàpols, Entrecasteaux i Montpeller, juntament amb músics com Augustin Dumay, Gordan Nicolic, David Grimal, Isabelle Faust, Alain Meunier , Philippe Graffin, Pascal Moragues i David Grimal, ens altres.

Del 2003 al 2008 va ser membre de l'Orquestra de l'Òpera de París. Actua a França ia Espanya amb els músics de la jove generació, formant part de grups com l'Orquestra BandArt a Espanya i l'Ensemble Dissonances a França. Des del 2002 forma un trio de corda amb la violinista Tatiana Samouil i el violoncel·lista Paver Gomziakov.

Entre els premis obtinguts per Natalia Tchitch, destaquen el Premi Especial del Concurs Lionel Tertis [Anglaterra] i el Gran Premi del Concurs Internacional de Viola d'Almaty.

El 2004 va ser nomenada Professora Assistent de la classe de viola de Gérard Caussé, al Conservatori Superior de París [CNSM]. Actualment és Professora de Viola a Musikene [Escola Superior de Música del País Basc] i al Centre Superior Katarina Gurska [Madrid].

Entrades

  • N. TCHITCH | Curs de viola

    280,00 €
    La venda ha finalitzat

Total

0,00 €

Comparteix l'esdeveniment

bottom of page