top of page
MARÍA JOSÉ RIELO | Curs de fagot
MARÍA JOSÉ RIELO | Curs de fagot

MARÍA JOSÉ RIELO | Curs de fagot

Inscripció al Curs no disponible
www.catedracervera.cat

Hora i ubicació

21 de jul. del 2022, 8:56 – 25 de jul. del 2022, 19:56

Universitat de Cervera, Plaça de la Universitat, 25200 Cervera, Lleida, España

Sobre l'esdeveniment

María José Rielo. Va començar la seva formació al Conservatori Professional de Música de Lalín (Pontevedra) i acabà els seus estudis superiors amb els professors Guillem Salcedo i Juan Pedro Fuentes Gimeno al Conservatori del Liceu, on fou becada per la Fundació Pere Pons i la Fundació Alexander Humboldt, i guanyà el Premi Extraordinari d’Interpretació el 2010 tot debutant amb el Concert per a fagot i orquestra de Mozart acompanyada per l’orquestra del centre.

Posteriorment, es perfeccionà amb un màster a la Hochschule für Musik und Theater München sota la tutela de Dag Jensen. Allà aconseguí el Tercer Premi a la prestigiosa ARD International Music Competition del 2013, i fou també semifinalista a l’Aeolus International International Competition 2012 de Düsseldorf.

Ha estat academista de la Bamberger Symphoniker – Bayerische Staatsphilharmonie i ha col·laborat amb nombroses formacions orquestrals, com la Münchener Kammeorchester, la Sächsische Staatskapelle Dresden i l’Orquestra Mozart, on ha tocat sota batutes de Claudio Abbado, Herbert Blomstedts, Pavo Järvi, Christoph Eschenbach o Jonathan Nott, entre d’altres.

També ha estat membre de nombroses orquestres joves, com l’Orquestra Jove de la Simfònica de Galícia, Jove Orquestra Nacional de Catalunya, The National Youth Orchestra of the Netherlands, Joven Orquesta Nacional de España, Orchestal Academy Schleswig Holstein Musik Festival i membre de la Gustav Mahler Jungendorchester.

Com a músic de cambra ha tingut l’oportunitat de tocar amb músics de renom com Françoix Leleux, Dag Jensen o Andrea Lieberknecht l’Odeon Ensemble, i és fagotista convidada del Festival Villa Musica Rheinland. En la faceta de solista ha estat acompanyada per la Münchner Rundfunkorchester, la Münchner Kammerorchester, la Bad Reichenhall Philharmonie, l’Orchester der Schäftlarner Konzerte» i l’Orquestra de la RTVE. També ha participat en nombrosos festivals de renom a Alemanya.

Entrades

  • M. J. RIELO | Curs de fagot

    250,00 €
    La venda ha finalitzat

Total

0,00 €

Comparteix l'esdeveniment

bottom of page