top of page
LARA FERNÁNDEZ | Curs de viola
LARA FERNÁNDEZ | Curs de viola

LARA FERNÁNDEZ | Curs de viola

Hora i ubicació

14 de jul. del 2024, 8:00 – 20 de jul. del 2024, 21:00

Cervera, Plaça Pius XII, 25200 Cervera, Lleida, España

Sobre l'esdeveniment

Lara Fernández Ponce és la violista del Cosmos Quartet i des de 2018 professora de viola i música de cambra al Conservatori Superior de Música de l'Aragó (CSMA).

Juntament amb el seu quartet ha estat guanyadora de nombrosos premis en concursos internacionals com ara l'Irene Steels Heidelberg International Chamber Music Competition, el Premi BBVA de Música de Cambra Montserrat Alavedra, Joseph Joachim Chamber Music Competition a Weimar i Carl Nielsen International Chamber Music Competition a Copenhaguen.

Els seus dos primers CDs "Influences I i II" han rebut excel·lents crítiques i gaudeixen d'una exitosa carrera concertística.

Actualment són el grup resident del Palau de la Música Catalana.

Nascuda a Sòria, comença els seus estudis de viola amb professors com Jensen Horn Sin Lam i Elena Pochekina a Madrid. Continua al CSMA amb Avri Levitan, Quartet Quiroga i Kennedy Moretti.

Realitza els seus estudis de Màster a la Hochschule fur Musik "Hanns-Eisler" de Berlín amb Volker Sprenger i Eberhard Feltz i posteriorment un màster de música de cambra a la Hochschule fur Musik de Hannover juntament amb els seus companys del Cosmos Quartet, amb el Prof. Oliver Wille (Kuss Quartet) amb els quals també ha format part del ECMA (European Chamber Music Academy) i del projecte social internacional “Musethica”.

Com a solista ha interpretat obres de Bach, Telemann, Bruch, Vivaldi i Bartók, entre d'altres.

Toca una viola de David Bagué (2019).

Entrades

  • L. FERNÁNDEZ | Curs de viola

    La venda acaba: 30 de juny, 23:59
    270,00 €
    Tax: +6,75 € Gestió

Total

0,00 €

Comparteix l'esdeveniment

bottom of page