top of page
LAIA PUIG | Curs de violoncel
LAIA PUIG | Curs de violoncel

LAIA PUIG | Curs de violoncel

Inscripció al Curs no disponible
www.catedracervera.cat

Hora i ubicació

14 de jul. del 2024, 8:00 – 20 de jul. del 2024, 21:00

Cervera, Plaça Pius XII, 25200 Cervera, Lleida, España

Sobre l'esdeveniment

Laia Puig. Nascuda a Cervera (Lleida), inicia els seus estudis musicals a l'edat de sis anys sota el mestratge de Marçal Cervera, Sergi Boadella, Richard Talkowsky i Cristian Florea al Conservatori de Cervera. Posteriorment estudia en les Universitats de Graz, Basel i Berlin amb Rudolf Leopold, Reinhard Latzko i Martin Löhr, respectivament. Ha rebut consells de Bernard Greenhouse, Maria Kliegel, Maria de Macedo, Lluís Claret, Christophe Coin, Philipe Mueller, Asier Polo, Thomas Demenga, entre altres. Ha participat com a solista amb l'Orquestra Simfònica del Vallès, Orquestra Simfònica Julià Carbonell, Orquestra de Cambra del Garraf, Camerata XXI, Orquestra Andrés Segòvia, Camerata Musica Wien i ha ofert recitals en festivals com Berliner Cellisten 2008 i en tot el territori espanyol. Laia Puig va fer l'estrena mundial de l'obra inèdita «Concerto Libero» de Xavier Montsalvatge en el Festival Castell de Peralada, l'estiu de 2012.

Ha estat membre de la Jove Orquestra Simfònica de Catalunya, violoncel principal de la JONDE, European Union Youth Orchestra i Gustav Mahler Jugendorchester. Col·labora regularment amb l’Orquestra de Cadaqués, Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu, Orquestra Da Camera, Barcelona 216, Konzerthaus Orchester Berlin, Orquestra Simfònica d'Euskadi i Simfonieorchester Basel. Durant la temporada 2008/09 va ser contractada per l'Orquestra Simfònica de Castella i Lleó per a ocupar la plaça d'assistent de solista. Durant la seva carrera ha treballat amb directors tan prestigiosos com Claudio Abbado, Carlo Maria Giulini, Sir Colin Davis, Vladimir Ashkenazy, Bernhard Haitink, Pierre Boulez, Sir Neville Marriner, entre altres. Ha estat premiada en nombroses ocasions en els concursos Germans Claret, Concurs Nacional Ciutat de Xàtiva, Concurs Internacional de Llanes i Primer Palau de Barcelona.

Els enregistraments en directe dels seus recitals per a Catalunya Música han estat retransmeses per la Unió Europea de Radiodifusió. Ha participat en l'enregistrament de "Pau i Victòria" interpretant l'obra de Pau Casals (Columna Música). Com a docent col·labora habitualment amb la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC), és invitada habitual a participar en jurats de concursos per a joves i a impartir masterclasses arreu del país. Actualment compagina la interpretació amb la docència al Conservatorio Superior de Música de Aragón (CSMA).

És membre fundador del Trio Freixas junt a la violinista Tatekiv Khachatryan i la pianista Alba Ventura. Ha estat violoncel principal i  directora artística de la Camerata432 del 2009 al 2016 i membre fundador del quartet de violoncels Les Mademoicelli.

Entrades

  • L. PUIG | Curs de violoncel

    270,00 €
    Tax: +6,75 € Gestió
    Entrades exhaurides

S'han esgotat les entrades d'aquest esdeveniment

Comparteix l'esdeveniment

bottom of page