top of page
LAIA PUIG | Curs de violoncel
LAIA PUIG | Curs de violoncel

LAIA PUIG | Curs de violoncel

Inscripció al Curs no disponible
www.catedracervera.cat

Hora i ubicació

16 de jul. del 2023, 8:00 – 23 de jul. del 2023, 9:00

Cervera, Plaça Pius XII, 25200 Cervera, Lleida, España

Sobre l'esdeveniment

Laia Puig. Inicià els seus estudis als sis anys sota el mestratge de Marçal Cervera, Sergi Boadella, Richard Talkowsky al Conservatori de Cervera. Posteriorment estudià les Universitats de Graz, Basel i Berlin amb Rudolf Leopold, Reinhard Latzko i Martin Löhr. El 2012 finalitzà el Màster de Gestió Cultural a la UOC.

Ha participat com a solista amb l’Orquestra Simfònica del Vallès, amb l’Orquestra de Cambra del Garraf, Camerata XXI, Orquesta Andrés Segovia, Camerata Musica Wien i ha ofert recitals a festivals com Berliner Cellisten 2008 i a tot el territori català. Laia Puig va fer l’estrena mundial de l’obra inèdita “Concerto Libero” de Xavier Montsalvatge dins el Festival Castell de Peralada l’estiu de 2012.

Ha estat premiada en nombroses ocasions en els concursos Germans Claret, Concurs Nacional Ciutat de Xàtiva, Concurs Internacional de Llanes i Primer Palau de Barcelona. Col·labora regularment amb l’Orquestra de Cadaqués, Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, Orquestra del Gran Teatre del Liceu, BCN216, Konzerthaus Orchester Berlin, Orquesta Sinfónica de Euskadi i Simfonieorchester Basel.

La temporada 2008/09 fou contractada per l’Orquesta Sinfónica de Castilla y León per ocupar la plaça d’assistent de solista. Les gravacions en directe dels seus recitals per Catalunya Música han estat retransmeses per la Unió Europea de Radiodifusió.

Actualment compagina la docència al Conservatori Professional del Liceu i el Conservatori de Cervera amb la interpretació. Anteriorment ha treballat com a docent al Conservatori Superior de Música de les Illes Balears. És el violoncel principal i directora artística de la Camerata432.

Entrades

  • L. PUIG | Curs de violoncel

    280,00 €
    Entrades exhaurides

S'han esgotat les entrades d'aquest esdeveniment

Comparteix l'esdeveniment

bottom of page