top of page
LAIA MAGRÍ | Curs de fagot
LAIA MAGRÍ | Curs de fagot

LAIA MAGRÍ | Curs de fagot

Hora i ubicació

14 de jul. del 2024, 8:00 – 20 de jul. del 2024, 21:00

Cervera, Plaça Pius XII, 25200 Cervera, Lleida, España

Sobre l'esdeveniment

Nascuda a Lleida, inicia els estudis musicals de piano als sis anys i els de fagot als catorze al conservatori de la mateixa ciutat.

Es gradua a l’Escola Superior de Música de Catalunya sota el mestratge de David Tomàs i Giorgio Mandolesi i posteriormente a la Hochschule für Musik Hanns Eisler de Berlín amb Volker Tessmann.

Paral.lelament als estudis superiors realitza un Praktikum del 2010 al 2013 a la Staatsorchester Braunschweig i el 2013 entra a la Bremer Philharmoniker com a segon fagot i contrafagot fins al 2016; moment en el qual inicia un master de perfeccionament orquestral a la Hochschule für Musik Franz Liszt de Weimar amb Frank Forst i Selim Aykal.

Amplia la seva experiència orquestral tocant en orquestres de renom mundial com die deutsche Kammerphilharmonie Bremen, Orquestra de la Radio de Hannover (NDR Radiophilharmonie), i l’Orchestre de Paris, treballant sota la batuta de Pavo Järvi, Herbert Blomstedt, Michael Sanderling i Zubin Mehta. A l'estat col.labora amb orquestres com l’Orquestra del Gran Teatre del Liceu, l’Orquestra de la Comunitat de València, l’Orquestra Simfònica de Barcelona, Orquesta Sinfónica de Euskadi, Orquesta de Radio Televisión Española i la Orquesta sinfónica de Galicia, entre altres.

Des de 2016 és professora de contrafagot, repertori instrumental específic i fagot secundari a l’Esmuc, activitat que compagina amb la docència al Conservatori de Música de Lleida.

Entrades

  • L. MAGRÍ | Curs de fagot

    La venda acaba: 30 de juny, 23:59
    270,00 €
    Tax: +6,75 € Gestió

Total

0,00 €

Comparteix l'esdeveniment

bottom of page