top of page
JONATHAN CAMPS | Curs de contrabaix
JONATHAN CAMPS | Curs de contrabaix

JONATHAN CAMPS | Curs de contrabaix

Hora i ubicació

14 de jul. del 2024, 8:00 – 20 de jul. del 2024, 21:00

Cervera, Plaça de la Universitat, 25200 Cervera, Lleida, Espanya

Sobre l'esdeveniment

Jonathan Camps. Va estudiar al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona. Guardonat amb una Beca de la Generalitat de Catalunya, va continuar els seus estudis al Konservatorium der Stadt Wien (Àustria) amb Andrew Ackerman.

Com a solista ha fet recitals a Espanya i en altres països de la Comunitat Europea així com a Llatinoamèrica. Va inaugurar amb un recital el Festival Internacional de Contrabaix en Homenatge a Gary Karr a Bogotà, el 2009. Ha estat convidat a convencions i festivals internacionals com la Convenció Internacional Bass2010 a Berlín, ISB International San Francisco Convention, etc.  Ha tocat com a solista en orquestres espanyoles i internacionals, al costat de distingits artistes i ensembles de música moderna i antiga, entre els quals destaca Le Concert des Nations de Jordi Savall, entre d’altres.  Ha estrenat el Concert per Contrabaix i Orquestra de Vents de Salvador Brotons, així com altres obres per a contrabaix i piano de compositors catalans.

És membre de l’OBC (Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya) i ha participat en Masterclasses amb Gary Karr entre d’altres.

Entrades

  • J. CAMPS | Curs contrabaix

    270,00 €
    Tax: +6,75 € Gestió
    La venda ha finalitzat

Total

0,00 €

Comparteix l'esdeveniment

bottom of page