top of page
IONUT PODGOREANU | Curs de trompa
IONUT PODGOREANU | Curs de trompa

IONUT PODGOREANU | Curs de trompa

Inscripció al Curs no disponible
www.catedracervera.cat

Hora i ubicació

14 de jul. del 2024, 8:00 – 20 de jul. del 2024, 21:00

Cervera, Plaça de la Universitat, 25200 Cervera, Lleida, Espanya

Sobre l'esdeveniment

Ionut Podgoreanu. Ionut Podgoreanu va iniciar als onze anys els seus estudis de trompa a Ploiesti amb el professor Liviu Savuti. El 2002 es va traslladar a estudiar a la Universitat Nacional de Música de Bucarest sota la tutela del professor Lipoczi i, finalment, va ser l'any següent a la Universität Mozarteum Salzburg amb el professor Hansjörg Angerer. En aquest centre va finalitzar la seva formació el 2011, fent un Màster en Interpretació.

El 2003 es va incorporar com a trompa solista a la prestigiosa Gustav Mahler Jugendorchester, sent dirigit per Pierre Boulez, Claudi Abbat o Ivan Fischer, i va realitzar multitud de cursos de perfeccionament amb Stefan Dohr, Radovan Vlatkovic, Radek Baborák i Allesio Allegrini, entre d'altres.

Ha guanyat concursos internacionals com els de Jeunesse Musicals de Romania el 1999, Yamaha el 2003, Telfs d'Àustria el 2004, Mozart d'Itàlia el 2006 i D. Ceccarossi també d'Itàlia el 2007.

Al llarg la seva carrera ha estat trompa principal de diverses orquestres, entre les quals cal destacar, a més de l'esmentada Gustav Mahler Jugendorchester, la Münchner Kammerorchester i la Haydn Orchestra de Bolzano. Ha tocat sota la direcció de destacades figures com Claudi Abbat, Pierre Boulez, Franz Welser-Most, Ivan Fischer, Dennis Russell Davies i Christoph Poppen, entre molts altres. Des del 2006 és trompa solista de l'Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu, tasca que compagina amb la seva tasca docent al Centre Superior de Música Conservatori Liceu.

Entrades

  • I. PODGOREANU | Curs de trompa

    270,00 €
    Tax: +6,75 € Gestió
    Entrades exhaurides

S'han esgotat les entrades d'aquest esdeveniment

Comparteix l'esdeveniment

bottom of page