top of page
EUSEBIO SÀEZ | Curs de trombó
EUSEBIO SÀEZ | Curs de trombó

EUSEBIO SÀEZ | Curs de trombó

Hora i ubicació

14 de jul. del 2024, 8:00 – 20 de jul. del 2024, 21:00

Cervera, Plaça de la Universitat, 25200 Cervera, Lleida, Espanya

Sobre l'esdeveniment

Eusebio Sàez. Neix a Buñol (València) el 1986. Comença els seus estudis musicals als vuit anys a la Societat Musical "L'Artística de Bunyol", tenint com a professor a Luis Gómez. Posteriorment estudia al Conservatori "José Iturbi" de València on cursa grau mitjà amb el professor Carlos Gil, obtenint la Menció d'Honor Fi de Grau Mitjà en l'especialitat de Trombó i el Premi extraordinari Fi de Grau Mitjà en la de Música de Cambra.

Seguidament ingressa a l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) on es llicencia a càrrec dels professors Ricardo Casero, solista de l'Orquestra del Palau dels Arts "Reina Sofia" de València, Raúl García, trombó baix de l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC), i Daniel Perpinyà, solista de l'Orquestra Simfònica de Bilbao (BOS), finalitzant amb Matrícula d'Honor.

Ha participat en cursos i masterclasses de trombonistes entre els quals destaquen Joseph Alessi, solista de la New York Philharmonic, Christian Lindberg, solista internacional, Jörgen van Rijen, solista de la Royal Concertgebouw Orchestra, Ben van Dick, trombó baix de la Rotterdam Philharmonic Orchestra , Stephan Schultz, trombó baix de la Berliner Philharmoniker...

Ha col·laborat amb nombroses orquestres com l'Orquestra del Palau dels Arts "Reina Sofia" de València, la Gustav Mahler Jugendorchester (GMJO), la Jove Orquestra Nacional d'Espanya (JONDE), la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC), l'Orquestra Nacional de Cambra d'Andorra (ONCA), l'Orquestra Ciutat de Granada (OCG), l'Orquestra Simfònica de Bilbao (BOS), l'Orquestra de València, l'Orquestra de Cadaqués i l'Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu, entre altres.

Ha aconseguit premis en diferents concursos: primer premi vent-metall en el VII concurs de Joves Intèrprets "Ciutat de Xàtiva", primer premi vent-metall en el XIV concurs "Ruperto Chapí" de Villena i el segon premi en la 71º Convocatòria del concurs permanent Joventuts Musicals d'Espanya en l'especialitat de vent metall.

Durant la temporada 2006/07 va obtenir la plaça de trombó segon a l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya. Al novembre de 2008 va obtenir la plaça de trombó segon a l'Orquestra Simfònica de Navarra, i des de 2009 és trombó solista de l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya.

Dins de l'àmbit pedagògic ha estat professor a l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) en l'especialitat de trombó en el curs 2010/11 i des del curs 2014/15 és professor al Conservatori Superior de Música d'Aragó (CSMA).

Entrades

  • E. SÀEZ | Curs de trombó

    270,00 €
    Tax: +6,75 € Gestió
    La venda ha finalitzat

Total

0,00 €

Comparteix l'esdeveniment

bottom of page