top of page
ERICA WISE | Curs de violoncel
ERICA WISE | Curs de violoncel

ERICA WISE | Curs de violoncel

Inscripció al Curs no disponible
www.catedracervera.cat

Hora i ubicació

16 de jul. del 2023, 8:00 – 23 de jul. del 2023, 9:00

Cervera, Plaça Pius XII, 25200 Cervera, Lleida, España

Sobre l'esdeveniment

Erica Wise. La violoncel·lista Erica Wise gaudeix d’una carrera versàtil com a músic de cambra i orquestra, solista i professora.

El seu amor per la música de cambra va començar aviat, al principi quan passava els estius a llocs com la Kinhaven Music Shool, una escola de música de Weston, Vermont, i després a festivals com Tanglewood i Yellow Barn. Membre fundador del quartet Dalia Quartet, també fa habitualment col·laboracions a duo amb els pianistes Kennedy Moretti i Lluïsa Espigolé. Les seves nombroses col·laboracions de música de cambra han sigut sempre, i segueixen sent, una gran influència a la seva vida com a violoncel·lista.

Com a guanyadora del Concurs de Violoncel Nakachimi, va interpretar el Concert Dvorak al Festival de Música d’Aspen amb el mestre Michael Stern. Entre altres actuacions com a solista, destaca el Concert Walton amb l’Orquestra Simfònica NEC al Jordan Hall i amb la Filharmònica Hudson Valley sota la direcció del mestre Keith Lockhart.

Erica Wise ha tocat com a violoncel·lista principal per a directors com el Michael Tilson Thomas i en Seiji Ozawa, entre d’altres, i ha fet gires amb la New World Symphony, l’Orquestra Simfònica de Baltimore. També és consellera artística de Da Camera.

Compromesa de manera activa amb la música contemporània del nostre temps, ha ofert nombroses estrenes arreu del món i a Espanya, com a solista i com a membre fundador de Funktion, un conjunt de cambra contemporània amb seu a Barcelona.

Als vint-i-sis anys, Wise es va apartar de la música i va començar la carrera de medicina. Va ser acceptada en un programa de màster i doctorat a la Universitat Washington a Saint Louis, on va fer els seus estudis de medicina i recerca en immunologia. Després de quatre anys allunyada de l’activitat musical professional, es va adonar que la seva veritable passió era la música, i va tornar a tocar el violoncel amb una dedicació renovada.

Erica Wise va aconseguir la seva llicenciatura en Música al Conservatori Peabody i un màster al Conservatori de Nova Anglaterra, graduant-se amb Distinció en Interpretació. Com a becària d’Harriet Hale Woolley, va estudiar violoncel barroc a París amb en David Simpson. Entre els seus principals mestres de violoncel, es troben en Ronald Thomas, el Colin Carr, en Larry Lesser i el Gary Hoffman. També ha rebut una gran influència dels ensenyaments d’en Ferenc Rados.

Actualment és professora de violoncel i música de cambra al Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona, Espanya.

Entrades

  • E. WISE | Curs de violoncel

    280,00 €
    Entrades exhaurides

S'han esgotat les entrades d'aquest esdeveniment

Comparteix l'esdeveniment

bottom of page