top of page
DAVID BONET | Curs de trompa
DAVID BONET | Curs de trompa

DAVID BONET | Curs de trompa

Inscripció al Curs no disponible
www.catedracervera.cat

Hora i ubicació

21 de jul. del 2022, 9:00 – 25 de jul. del 2022, 20:00

Universitat de Cervera, Plaça de la Universitat, 25200 Cervera, Lleida, España

Sobre l'esdeveniment

David Bonet. Inicia els seus estudis musicals a València,amb Eduardo Bravo i José Rosell, finalitzant amb les màximes qualificacions, i aconseguint els diferents premis final de Grau.

Va cursar estudis a la Hockschüle für Musik de Colonia, amb Eric Pencel, i també amb nombrosos i prestigiosos professors com Eric Tewilliger, Ab Köster, Wolfgang Gaag, Martín Hacklemann, Bruno Schnaider, Daniel Bourgue i d’altres.

En 1996 entra a formar part a l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, ciutat on desenvolupa en la actualitat la seva activitat professional, amb una especial intensitat en l’aspecte docent. Es professor de trompa a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), i als conservatoris de Sabadell i Cervera.

Els anys 2007 i 2008 ha estat convidat per l’Orquestra Filarmònica de Berlín a realitzar les proves d'acccés d’aquesta formació.

Ha estat professor a cursos com el festival de música Italian Brass Week, Sabiñànigo, Luarca, o el curs internacional de música de Cervera .

Desenvolupa una intensa activitat en la música de cambra, realitzant habitualment recitals a diferents cicles com el cicle de concerts de cambra “Solistes de l’OBC”, cicle de concerts de l’Auditorio Pau Casals, i a diversos cicles d’auditoris d’arreu de Catalunya amb el pianista Rafael Salinas, i amb formacions estables com el Sul Tasto sextet.

Entrades

  • D. BONET | Curs de trompa

    250,00 €
    La venda ha finalitzat

Total

0,00 €

Comparteix l'esdeveniment

bottom of page