top of page
CHRISTIAN FARRONI | Curs de flauta
CHRISTIAN FARRONI | Curs de flauta

CHRISTIAN FARRONI | Curs de flauta

Inscripció al Curs no disponible
www.catedracervera.cat

Hora i ubicació

21 de jul. del 2022, 8:53 – 25 de jul. del 2022, 19:53

Universitat de Cervera, Plaça de la Universitat, 25200 Cervera, Lleida, España

Sobre l'esdeveniment

Christian Farroni. Inicià els estudis de flauta als vuit anys a Ravenna amb el professor Marco Paganelli. El 1977 ingressà al Conservatoire de Musique de Genève a la classe de Maxence Larrieu, on obtingué el Primer Prix de Virtuosité, i posteriorment amplià la seva formació al CNSM de París amb Pierre-Yves Artaud, Florencia Souchard i Michel Morages (cambra), sent també premiat, i a la Hochschule für Musik Karlsruhe amb Renate Greiss-Armin.

Ha obtingut diferents guardons a la VI edició del Concurs Internacional de Kobe (Japó), al Concurs Internacional A. Ponchielli de Cremona, Città di Stressa, al D. Cimarosa de Nàpols, al Maria Canals de Barcelona, al Concurs Internacional de Biwako (Japó), el Festival de Primavera de Praga, el F. Cilea de Palmi i el Siringa de Roma entre d’altres.

Com a músic d’orquestra, ha format part de la de la Camerata Strumentale Città di Prato, l’Orquestra de Joves d’Itàlia i ha col·laborat amb l’Orquestre Nationale de Paris, l’Orquestra Nacional del País de la Loire, la Simfònica de Bilbao, la Royal Scottish National Orchestra i la Filharmònica de Bergen sota la direcció, entre d’altres, de P. Boulez, C. Eschenbach, E. Krivine, M. Perahia o M. Rostropòvitx.

També ha estat solista amb la Deutsche Kammervirtuosen i la Philarmonia Mediterrània. Des del 2002 és assistent solista a l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, i el 2009 i 2010 va ser solista de l’Orquesta Sinfónica de la Comunidad de Madrid.

La seva activitat cambrística comprèn grups com I Virtuosi del Baltico, el Kammart Ensemble i el Krater Ensemble, entre d’altres, tot actuant als cicles de Joventuts Musicals de Catalunya, Joventudes Musicales de España, la SGAE, l’ACC, el cicle de Cambra de l’Auditori de Barcelona, ​​el Festival Mas i Mas i, a Madrid, per al CDMC i la Fundació Canal.

Ha enregistrat trios de vent de compositors catalans editats per Columna Música. És Cap de Departament de Vent i Percussió al Centre Superior de Música Conservatori Liceu.

Entrades

  • C. FARRONI | Curs de flauta

    250,00 €
    Entrades exhaurides

S'han esgotat les entrades d'aquest esdeveniment

Comparteix l'esdeveniment

bottom of page