top of page
CARLOS MEGÍAS | Curs de trompeta
CARLOS MEGÍAS | Curs de trompeta

CARLOS MEGÍAS | Curs de trompeta

Inscripció al Curs no disponible
www.catedracervera.cat

Hora i ubicació

16 de jul. del 2023, 8:00 – 23 de jul. del 2023, 9:00

Cervera, Plaça Pius XII, 25200 Cervera, Lleida, España

Sobre l'esdeveniment

Carlos Megías. Comença els estudis musicals als set anys al Conservatori Professional “Jerónimo Meseguer” d'Almansa. Al 2006 obté el títol de professor de trompeta al Conservatori Superior “Joaquín Rodrigo” de València amb D. José María Ortí. Posteriorment realitza un Postgrau amb Luis González al Conservatori del Liceu de Barcelona. En 2007 obté el Certificat d'Aptitud Pedagògica a la Universitat de Barcelona i al 2019 acaba el Màster Universitari en Gestió Cultural a la Universitat Oberta de Catalunya.

Ha rebut estudis de perfeccionament amb Antonio Àvila, Leopoldo Vidal, Juan Carlos Alandete, Martín Baeza, Mireia Farrés, Jean-Jaques Gaudon, Charles Schlueter, Guy Touvron, Bo Nilsson i Maurice André, entre d’altres.

Durant el seu període de formació, ha estat membre com a trompeta titular de diferents joves orquestres com l'Orquestra Filharmònica de la Universitat de València (OFUV), Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC), Jove Orquestra Nacional d'Espanya (JONDE) i Jeunesses Musicals World Orquestra (JMWO).

Ha col·laborat amb la Banda Municipal d'Albacete, Banda Municipal d'Alacant, Orquestra Filharmonia d'Espanya, Orquestra de La Mancha, Orquestra Camerata XXI (destacant una gira pel Japó en 2013) i l'Orquestra Nacional d'Andorra. Ha col·laborat habitualment amb altres formacions com l'Orquestra de Cadaqués (com a solista), Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC), Orquestra del Gran Teatre del Liceu, Orquestra Nacional d'Espanya (ONE) i el Grup Instrumental BCN216 especialitzat en música contemporània (destacant una gira en el teatre Colón de Buenos Aires).

En 2006 obté la plaça de trompeta solista en l'Orquestra Simfònica del Vallés, plaça que ocupa en l'actualitat. Des de 2013 a 2022 ha format part del Consell d'Administració de l'Orquestra Simfònica del Vallés. Ha tocat amb artistes i directors com Josep Carreras, Anna Nebrebko, Kiri Te Kanawa, Sting, Barba Hendricks, Ainhoa Arteta, Plácido Domingo, Juan Diego Flórez, Christian Lindberg, Stephan D’Or, Ruben Gimeno, Josep Pons, Yakov Kreizber, Lutz Köhler, Semyon Bychkov, Juanjo Mena…

Compagina la tasca com a solista d’orquestra amb la docència al Conservatori i Escola de Música de Vilanova i la Geltrú i al Conservatori Superior de Música del Liceu. Va ser professor fundador de l’Acadèmia de Metalls OSVALLES, a l’any 2013. Ha actuat com a solista en el Palau de la Música Catalana interpretant el Concert per a trompeta, piano i cordes n.1 de Shostakovich amb l'Orquestra Simfònica del Vallés i el Concert per a instruments de vent de Frank Martin amb l'Orquestra Filharmònica de la Universitat de València en el seu XX aniversari, al Palau de la Música de València.

Entrades

  • C. MEGÍAS | Curs de trompeta

    280,00 €
    La venda ha finalitzat

Total

0,00 €

Comparteix l'esdeveniment

bottom of page