top of page
ASTRID STEINSCHADEN | Piano
ASTRID STEINSCHADEN | Piano

ASTRID STEINSCHADEN | Piano

Hora i ubicació

14 de jul. del 2024, 8:00 – 20 de jul. del 2024, 20:00

Cervera, Plaça Pius XII, 25200 Cervera, Lleida, España

Sobre l'esdeveniment

Astrid Steinschaden. Neix a Salzburg, Àustria. Rep les seves primeres classes de piano a l’edat de cinc anys amb el professor Anton Czjzek. Acaba els seus estudis superiors i “Master-Studies” a la prestigiosa Universitat “Mozarteum” de Salzburg amb matrícula d’honor, amb els professors Karl-Heinz Kämmerling i Cordelia Höfer. Realitza estudis de perfeccionament amb Stanislav Pochekin a Barcelona.

Astrid ha guanyat diversos concursos internacionals, tant com a solista, com amb grups de música de cambra i com a pianista acompanyant. Realitza concerts en festivals importants a Europa i els Estats Units (Gstaad Sommets Musicaux, Berleburger Musikfestival, Società di Quartetto di Bergamo, Festival Max-Reger, etc.), i en sales tan famoses com la Berliner Philharmonie, el Yamaha Center New York, el Vaticano di Roma, el Mozarteum Salzburg o el Conservatori de Sant Petersburg.

Treballa regularment com a pianista acompanyant en masterclasses internacionals –Internationale Sommerakademie Mozarteum, Curs Internacional de Música de Cervera, Internationale Musiktage Bad Leonfelden, Bayerischer Tonkünstlerverband, etc.- amb professors tan reconeguts com Thomas Riebl, Clemens Hagen, Leonidas Kavakos, András Keller, Igor Ozim, Gary Hoffman i Laurentiu Sbarcea, entre altres.

Actualment és pianista acompanyant de corda i vent al Conservatori Superior del Liceu a Barcelona.

Comparteix l'esdeveniment

bottom of page