top of page
ANDERS CLEMENS | Curs de guitarra
ANDERS CLEMENS | Curs de guitarra

ANDERS CLEMENS | Curs de guitarra

Inscripció al Curs no disponible
www.catedracervera.cat

Hora i ubicació

16 de jul. del 2023, 8:00 – 23 de jul. del 2023, 9:00

Cervera, Plaça Pius XII, 25200 Cervera, Lleida, España

Sobre l'esdeveniment

Anders Clemens. D'Oslo (Noruega 1976) comença a tocar la guitarra als 12 anys. Es gradua al Koninklijk Konservatorium de la Haia (Holanda) el 1999. L'any 2000 és becat pel Ministeri d'assumptes exteriors d'Espanya, es trasllada a Barcelona on completa els estudis de post grau a l'Escola d'Arts Musicals “Luthier” tenint com a professors a Alèx Garrobé i Sadahiro Otani obtenint la qualificació de Cum Laude.

Més tard amplia la seva formació amb master classes de guitarristes internacionalment coneguts com David Russel, Marco Smaili, Marco Socías, Fernando Rodríguez, Manuel Barrueco i John Williams entre d'altres.

Ha estat guardonat en diversos certàmens Internacionals de guitarra com La Infanta Cristina-J. Guerrero (Madrid), José Tomas (Petret-Alacant), Julián Arcas (Almeria) i L'Alhambra (València). L'any 2003 el certamen Andrés Segovia va obrir la porta a una carrera internacional com a solista. Des de llavors ha fet concerts a països com Noruega, Suècia, Dinamarca, Finlàndia, Estònia, Letònia, Lituània, Polònia, Àustria, Alemanya, Bèlgica, Regne Unit, França Itàlia, Espanya, Kazakhstan, Corea del Sud i Brasil. També ha estat part de conjunts de cambra i ha fet concerts amb orquestres entre les quals destaca la Filharmònica d'Oslo sota la direcció de Juanjo Mena interpretant el Concert d'Aranjuez.

Ha estat convidat als festivals més importants de Noruega (Bergen, Stavanger, Oslo, Raros, Gloger, Vestfold), al Jeju music Isle festival a Corea del Sud, Al Festival de Guitar Vila de Grasse (França), al Tampere guitar festival ( Finlàndia) ia la setmana de la guitarra Vila de Petrer. En aquest festival ha col·laborat també impartint màster classes i tocant en conjunts de cambra amb solistes com Mark Kaplan, Denise Djokic, Jean Ferrandis, Isa Gerricke, Stig Nilsson, Thomas Kjekstad i Solve Sirgerland entre d'altres.

Artista de la discogràfica Nordicsound ha enregistrat cinc Cds fins ara: Romanza 2003, Sonates 2005, Records de Tàrrega 2008, Sor Selected Works 2011 i Cavatina 2013.

Entrades

  • A. CLEMENS | Curs de guitarra

    280,00 €
    La venda ha finalitzat

Total

0,00 €

Comparteix l'esdeveniment

bottom of page