top of page
ALBERT JULIÀ | Curs de saxo
ALBERT JULIÀ | Curs de saxo

ALBERT JULIÀ | Curs de saxo

Inscripció al Curs no disponible
www.catedracervera.cat

Hora i ubicació

21 de jul. del 2022, 8:57 – 25 de jul. del 2022, 19:57

Universitat de Cervera, Plaça de la Universitat, 25200 Cervera, Lleida, España

Sobre l'esdeveniment

Albert Julià. Múltiples sales a nivell nacional i internacional l’han rebut, milers de persones i els mestres més exigents han pogut delectar-se amb la seva musicalitat.

Julià domina un ampli repertori que inclou les obres per saxòfon més representatives de totes les èpoques, a més d’haver estrenat obres escrites especialment per ell. Albert Julià, es va iniciar en la música en el Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona, on obtingué el títol superior de Saxòfon. Per donar continuïtat a la seva preparació artística i acadèmica, es traslladà a París on estudià al “Conservatoire National de Region de Cergy-Pontoise” amb el mestre Jean-Yves Fourmeau.

Posteriorment, estudià a la Universitat de Indiana (EE.UU.) on realitzà l’Artist Diploma (programa amb nivell de Post-Doctorat destinat a virtuosos de qualsevol instrument, pel qual són seleccionats entre 5 i 10 d’una població de 2000 músics en el cas específic de “Indiana University”) amb el mestre Eugenne Rousseau.

La seva indiscutible experiència pedagògica l’han dut ha impartir classes i demostracions a diferents i importants centres, tant dintre com fora de les nostres fronteres. Actualment és professor de saxòfon i cap del Departament de Cámara del Conservatori Superior de Música del Liceu i director artístic del Liceu Sax Festival a Barcelona.

Albert Julià ha intervingut com a solista entre d’altres amb “Indiana Wind Ensemble”, Banda Municipal de Barcelona, Banda de la Marina Portuguesa, Banda Sinfónica del Estado de Veracruz (Mèxic), Banda Municipal de Bilbao, Banda Metropolitana de Lisboa (Portugal), Orquestra de Cambra de Granollers, Orquestra Nacional d’Andorra, Orquesta de Cámara de Xalapa (Mèxic), Orquesta Universitaria de Música Popular (Mèxic), Orquestra de Cambra de l’Empordà, l’Orquestra Terrassa 48, Orquesta de Música Popular de la UV, Banda Sinfónica Municipal de Madrid, Orquesta Sinfónica de Xalapa i Orquesta de la Guardia Republicana Portugesa entre d’altres.

En l’actualitat Allbert Julià és artista de Yamaha Música Europa i de D’Addario Woodwinds España.

Entrades

  • A. JULIÀ | Curs de saxo

    250,00 €
    La venda ha finalitzat

Total

0,00 €

Comparteix l'esdeveniment

bottom of page