top of page
ALBA VENTURA | Curs de piano

dg., 16 de jul.

|

Cervera

ALBA VENTURA | Curs de piano

www.albaventura.com

Inscripció al Curs no disponible
www.catedracervera.cat

Horari i ubicació

16 de jul., 8:00 – 23 de jul., 9:00

Cervera, Plaça Pius XII, 25200 Cervera, Lleida, España

Descripció

Alba Ventura. Nascuda a Barcelona, Alba Ventura va debutar com a solista a l’edat de tretze anys juntament amb l’orquestra de Cadaqués i Sir N. Marriner a San Sebastian i a l’Auditorio Nacional de Música a Madrid.Des de llavors la seva carrera com a solista no ha parat de créixer amb invitacions d’auditoris com el Wigmore Hall, el Barbican i l’Església de St. Martin in the Fields, Concertgebouw d’Àmsterdam, Musikverein, Cité de la Musique de París i la Sala Svetlanovsky de Moscú entre d’altres, havent tocat a més a les principals sales espanyoles.

La seva activitat internacional també l’ha portada a actuar als Estats Units, Colòmbia, Argentina, Nova Zelanda i la Xina. Ha estat dirigida per personalitats com Antonini, Harth-Bedoya, Hogwood, Mas, Pons, Oue, Ros Marbà i Vásary, i ha col·laborat amb importants orquestres com la Philharmonia i Hallé, London Mozart Players, Filharmónica Nacional d’Hungria, la Simfònica Nacional Txeca i les principals orquestres espanyoles.

Alba Ventura és, a més, una devota músic de cambra i ha col·laborat, entre d’altres, amb els quartets Brodsky, Takacs i Casals; els violinistes Boris Belkin, Gordan Nikolic, Leticia Moreno, Tai Murray i Lina Tur Bonet; la violinista Isabel Villanueva, i los cellistas David Cohen i Astrig Sironossian. D’entre les disticions rebudes cal destacar el Queen Elizabeth Rosebowl, entregat pel Príncep de Gal·les, el triomf a les audicions internacionals del Young Concert Artist Trust (YCAT), la seva inclusió en el programa Rising Stars que promou ECHO (European Concert Halls Organisation), el Premi IMPULSA de la Fundació Príncep de Girona i la Medalla Albéniz de la Fundació Isaac Albéniz.

El seu anterior disc, Études, és una selecció de vint estudis des de Czerny a Rautavaara i va tenir una gran acollida per part del públic i la crítica. Al 2019 Alba Ventura va empendre la gravació de la integral de les Sonates per a piano de Mozart.

Alba Ventura és professora al Conservatori Superior de Música del Liceu.

Inscripció-Compra

Preu

Quantitat

Total

  • A. VENTURA | Curs de piano

    280,00 €

    280,00 €

    Entrades exhaurides

S'han esgotat les entrades d'aquest esdeveniment
bottom of page