top of page

S’OBREN LES INSCRIPCIONS DEL CURS INTERNACIONAL DE MÚSICA DE CERVERA

  • L’activitat pedagògica tindrà lloc del 14 al 20 de juliol de 2024 i les inscripcions es poden fer a catedracervera.cat fins el 30 de juny

  • Segueix la línia d’ajudes en forma de beques pels alumnes que ofereix l’Obra Social de La Caixa


La Càtedra Cervera Emili Pujol comença a escalfar motors i ho fa, com és habitual, obrint les inscripcions pel Curs Internacional de Música, que tindrà lloc del 14 al 20 de juliol de 2024.

Enguany, s’arriba a la 43a edició d’una de les activitats pedagògiques més veteranes i prestigioses de l’Estat espanyol. Les inscripcions ja es poden tramitar a través del web catedracervera.cat i els interessats tenen de termini fins el 30 de juny per poder-les formalitzar. Cal recordar que el curs

va adreçat a estudiants de música postgraduats, de grau superior i de grau professional.

Enguany, la formació anirà a càrrec de 21 professors d’alt nivell i de diversa procedència, tots ells experts en el seu àmbit. Concretament, s’impartiran classes dels següents instruments: violí, viola, violoncel, contrabaix, guitarra, piano, flauta, oboè, clarinet, fagot, trompeta, trompa, trombó,

banda i orquestra.


L’alumnat rebrà un mínim de quatre classes individuals, així com també classes col·lectives i diverses píndoles formatives. També podrà assistir com a oient a totes les activitats que es duguin a terme en el certamen.


L'alumnat d'instruments simfònics podrà formar part de l'Orquestra del Curs o de la Banda, i podrà participar en audicions i/o concerts programats en el marc del Festival Internacional de Música de Cervera que també organitza la Càtedra Emili Pujol.


L’Obra Social de la Caixa segueix amb les beques pels alumnes del Curs de Música

Amb la voluntat de fer arribar a més alumnes la possibilitat d’apuntar-se al Curs, l’organització ha renovat l’acord amb La Caixa per poder oferir beques a través de la seva Obra Social. Per poder accedir-hi trobareu la informació a la pàgina web.


El Curs Internacional de Música forma part de la “Càtedra Cervera - Emili Pujol”, una iniciativa que inclou, a més del curs, el Festival de Música i la Fira de de Lutiers.

Comments


bottom of page