top of page

S’HAN OBERT LES INSCRIPCIONS PEL CURS INTERNACIONAL DE MÚSICA DE CERVERA

  • El curs, que arriba a la 42ª edició, tindrà lloc del 16 al 23 de juliol de 2023, juntament amb el Festival Internacional de Música i la Fira de Lutiers

  • Les inscripcions ja es poden fer a través del web catedracervera.cat

  • Segueix la línia d’ajudes en forma de beques pels alumnes que ofereix l’Obra Social de La Caixa


El Curs Internacional de Música de Cervera, un dels més veterans i amb més prestigi de l’Estat espanyol, acaba d’obrir el període d’inscripció per l’edició d’enguany. D’aquesta manera, els estudiants interessats ja es poden apuntar en alguna de les especialitats musicals que s’imparteixen enguany.

Les inscripcions per a aquesta 42ª edició es poden tramitar a través del web catedracervera.cat i els interessats tenen de termini fins el 2 de juliol per poder-les formalitzar. El curs va adreçat a estudiants de música postgraduats, de grau superior i de grau professional.

Segons l’organització, aquesta activitat acadèmica “promou un ensenyament rigorós i de qualitat i aporta noves experiències als joves intèrprets. Fomenta la creativitat, espontaneïtat, esperit crític i treball en equip”. A més, es compta amb un professorat de reconegut prestigi que imparteix el mestratge d’instrument individualment i en grup, banda i orquestra simfònica. Enguany, s’impartiran els següents instruments: violí, viola, violoncel, contrabaix, guitarra, piano, flauta, oboè, clarinet, fagot, trompeta, trompa, trombó, banda i orquestra. El curs tindrà lloc del 16 al 23 de juliol i comptarà amb 20 professors d’alt nivell i de diversa procedència, tots ells experts en el seu àmbit. Un any més, es comptarà amb el reconegut director, Manuel Valdivieso, com a director de l’Orquestra i la banda que es formarà durant el curs. Els alumnes podran gaudir de l’oportunitat de participar en els diferents concerts i audicions del Festival Internacional de Música.L’Obra Social de la Caixa segueix amb les beques pels alumnes del Curs de Música Amb la voluntat de fer arribar a més alumnes la possibilitat d’apuntar-se al Curs, l’organització ha renovat l’acord amb La Caixa per poder oferir beques a través de la seva Obra Social. Per poder accedir-hi trobareu la informació a la pàgina web.

El Curs Internacional de Música forma part de la “Càtedra Cervera - Emili Pujol”, una iniciativa que inclou, a més del curs, el Festival de Música i la Fira de de Lutiers.

Comments


bottom of page