top of page

PLE ABSOLUT EN EL CONCERT INAUGURAL DEL FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÚSICA

  • Més de 300 de persones omplen el Paranimf de la Universitat per gaudir de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya dirigida pel reconegut director i violinista italià, Giuliano Carmignola

  • El Curs de Música ja està a plena activitat amb 160 alumnes i diversos professors amb totes les places exhauridesLa Càtedra Cervera Emili Pujol ja està a plena activitat amb els primers concerts del Festival Internacional i, paral·lelament, amb l’arribada dels 160 alumnes del Curs de Música que omplen l’Escola Jaume Balmes.

Aquest diumenge, 16 de juliol, ha tingut lloc el concert inaugural del certamen amb un èxit absolut de públic. Més de 300 persones han omplert el Paranimf de la Universitat de Cervera per gaudir de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC). Una actuació musical molt aplaudida sota la direcció de Giuliano Carmignola, un dels violinistes barrocs més reconeguts. Aquest italià és deixeble de personalitats com Nathan Milstein o Henryk Szeryng i ha treballat amb directors tan importants com Claudio Abbado, Ottavio Dantone o Christopher Hogwood. En el marc d’aquesta actuació, s’interpretaran obres de Bach i Vivaldi.

Aquest dilluns, el Festival Internacional fa una pausa per reprendre l'activitat el dimarts, 18 de juliol. Enguany, el certamen cerverí commemora el 50è aniversari de la mort del mestre Pau Casals. Per aquesta raó, el concert de dimarts rememora l’època en la qual Casals va viure a París. En aquest concert titulat “París i Pau Casals” hi participaran el professors de Curs: Anna Puig, viola; Anders Øien, guitarra; Jordi Castellà, Astrid Steinschaden i Alba Ventura, piano; Christian Farroni, flauta; Eduardo Martínez, oboè; Josep Fuster, clarinet; Laia Magrí, fagot i Carlos Megías, trompeta.

Un Curs de Música amb diversos professors amb totes les places exhaurides Des d’aquest diumenge, els 160 alumnes inscrits al Curs de Música omplen les aules de l’Escola Jaume Balmes. Un nou èxit de convocatòria d’aquest curs, ja que diverses professors ja tenen totes les seves places exhaurides.

La Càtedra Cervera Emili Pujol es perllongarà fins el 23 de juliol i s’hi podran escoltar un total de 10 concrets de diversos estils.Comments


bottom of page