top of page

LA CÀTEDRA CERVERA EMILI PUJOL TORNARÀ A BRILLAR AQUEST JULIOL

L'Auditori Municipal de Cervera ha presentat aquest, dimarts 28 de juny, la 41a edició de la Càtedra Emili Pujol, una cita on destaca el retorn de l'alumnat internacional, l’increment del nombre de docents i classes, així com la varietat d’estils musicals integrants.

Cervera es convertirà en la capital de la música clàssica del 16 al 25 de juliol

La Càtedra Emili Pujol inclou el Curs i el Festival Internacionals de Música i la Fira de Lutiers, tres esdeveniments que converteixen Cervera en la capital ponentina de la música clàssica.


Quant al Curs, hi participaran més de 150 alumnes, provinents de Catalunya, l’Estat espanyol i diversos països europeus. Aquests rebran classes de 25 professors de prestigi especialitzats en el seu instrument.


El Festival oferirà un total de concerts de música clàssica i d’altres estils, com ara el jazz, folk o pop. Entre els caps de cartell, destacada la Jove Orquestra Nacional de Catalunya, el Cor Jove Nacional de Catalunya, i el cantant Joan Dausà, que presentarà el seu nou disc a les Terres de Lleida.

La Càtedra estrena equip director de la mà d'Estefania Balcells, Marc Castellà i Laia Puig

La 18a edició de la Fira de lutiers reunirà nou mestres artesans i una vintena de professionals del violí. A més, exhibirà un violí únic a l’Estat espanyol, realitzat l'any 1829 pel lutier JB Vuillaume. Aquest exemplar va pertànyer al músic Louis Kaufman i va participar en l’enregistrament de bandes sonores de pel·lícules com 'Casablanca' o 'Allò que el vent s’endugué'.

Commentaires


bottom of page