top of page

LA CÀTEDRA CERVERA EMILI PUJOL REP EL SUPORT DE LA FUNDACIÓ “LA CAIXA”

  • L’entitat social rep una aportació de 6.000 euros de la Fundació “la Caixa” a través de CaixaBank per subvencionar la matrícula de més 30 alumnes.

  • Aquesta iniciativa pretén que els estudiants de famílies vulnerables puguin també accedir a la millor formació musical

Amb la voluntat de fer arribar a més alumnes la possibilitat de matricular-se al Curs de Música de Cervera, la Càtedra Emili Pujol ha renovat l’acord amb la Fundació “la Caixa”, a través de CaixaBank.

Aquestes beques estan destinades a alumnes de famílies vulnerables, ja sigui per raons econòmiques, de salut, etc. D’aquesta manera, es pretén que qualsevol estudiant tingui l’oportunitat d’accedir a la millor formació musical, sense que els factors socials i/o econòmics siguin un impediment. Concretament, hi ha tres possibilitats per obtenir-les: acreditar estar a l’atur el pare o la mare, o els tutors legals; inscriure’s més de dos alumnes de la mateixa unitat familiar, o ser família nombrosa o monoparental.

Enguany, aquest acord ha fet possible que més de 30 alumnes s’hagin pogut inscriure al Curs de Música gràcies a una aportació de 6.000 euros. Aquests alumnes, a la vegada, també podran gaudir dels concerts programats en el marc del Festival de Música i la de Fira de Lutiers.

Des de què Fundació “la Caixa” i la Càtedra van iniciar aquest programa, més de 200 alumnes han pogut participar al Curs a través d’aquestes beques. La Càtedra Emili Pujol es perllongarà fins el proper, 25 de juliol.


Tot a punt per la Fira de Lutiers

Tant el Festival com el Curs de Música segueixen a bon ritme al llarg d’aquest inici de setmana. El certamen musical està omplint tots els concerts programats i els alumnes del Curs mostren satisfacció per les classes que estan realitzant.

Aquest dimecres, 20 de juliol, tindrà lloc un altre dels eixos importants de la Càtedra Cervera Emili Pujol. Es tracta de la Fira de Lutiers, que enguany celebra la seva 18ª edició.

A partir de les 9,30 hores, els passadissos de la Universitat acolliran 9 cases de lutiers, així com diversos professionals relacionats amb el món de la música.

A les 11 del matí es presentarà el famós violí J.B. Vuillaume i a les 12 hores hi haurà una visita guiada per la fira.

Més tard, a les 16 hores, tindrà lloc una taula rodona sobre “La figura de J. B. Vuillaume” a càrrec de Blandine Galy i Corrado Bolsi.

I finalment, a les 22 hores, es farà el tradicional concert de la Fira de Lutiers sota la direcció de Manuel Valdivieso.Commenti


bottom of page