top of page

JOAN DAUSÀ PRESENTA “HO TENIM TOT” AL FESTIVAL DE CERVERA

  • L’artista santfeliuenc estrena a la demarcació de Lleida el seu últim disc

  • El concert tindrà lloc a les 22 hores al Pati de la Universitat de CerveraEl Festival Internacional de Música segueix amb la seva imparable activitat musical que porta a Cervera, al llarg de més d’una setmana, un total de 12 concerts en diferents espais de la ciutat.

Un dels plats forts arriba aquest divendres, 22 de juliol, de la mà d’un dels artistes més populars del moment. El santfeliuenc, Joan Dausà, presentarà per primer cop a la demarcació de Lleida el seu últim disc, “Ho tenim tot”.


L’esperat concert tindrà lloc al Pati de la Universitat de Cervera a les 22 hores i encara hi ha entrades a la venda. L’obertura de portes serà a les 21 hores i també hi haurà servei de bar.

Paral·lelament, el Festival ha programat aquest dijous, 21 de juliol, el seu format off titulat “Vila Closa”. L’Auditori Municipal ha acollit les audicions dels alumnes de corda i guitarra del Curs de Música.


El Festival Internacional forma part de la Càtedra Cervera Emili Pujol, juntament amb el Curs de Música i la Fira de Lutiers.

Comments


bottom of page