top of page

BON RITME DE LES INSCRIPCIONS AL CURS DE MÚSICA DE CERVERA

  • Una de les professores ja té les places exhaurides i ja hi ha alumnes procedents de països com Irlanda, Alemanya o França

  • Les inscripcions ja es poden fer a través del web catedracervera.cat

  • La Càtedra Cervera Emili Pujol, que a més del Curs, també inclou el Festival de Música i la Fira de Lutiers, tindrà lloc del 16 al 25 de juliolSegueixen obertes les inscripcions del Curs Internacional de Música de Cervera, que enguany arriba a la seva 41ª edició, convertint-se en un dels més antics i exitosos de tot l’Estat espanyol.


Després de dos anys difícils a causa de la pandèmia, enguany es reactiven amb força les inscripcions que ja superen els 80 inscrits, a falta d’un mes per tancar-ne el termini d’inscripció. De fet, una de les professores de violí, Raquel Castro, ja té totes les seves places exhaurides.


La nova situació epidemiològica també ha suposat el reton dels estudiants internacionals. A dia d’avui, ja s’han apuntat alumnes procedents d’Irlanda, Alemanya o França.


Enguany es presenten diverses novetats. Una d’elles és la partició en dues etapes de les formacions. Del 16 al 20 de juliol, es faran les classes de guitarra, violí, viola, violoncel, contrabaix i orquestra. I del 21 a 25 del mateix mes, tindran lloc les de piano, flauta, oboè, clarinet, fagot, saxofon, trompeta, trombó, trompa i banda. També s’han incrementat notablement el nombre de professors que passaran a ser 25. Tots ells tenen un gran prestigi en l’àmbit de la música i la formació i, aquest, és un dels grans atractius del curs.


Una altra de les novetats és que, en aquesta edició, s’afegeix el saxo com a nou instrument d’aprenentatge.


Les inscripcions per a aquesta edició es poden tramitar a través del web catedracervera.cat i els interessats tenen de termini fins el 3 de juliol per poder-les formalitzar. Els alumnes que també necessitin allotjament, hauran de fer-les abans del 15 de juny.


L’Obra Social de la Caixa segueix amb les beques pels alumnes del Curs de Música


Amb la voluntat de fer arribar a més alumnes la possibilitat d’apuntar-se al Curs, l’organització ha renovat l’acord amb La Caixa per poder oferir beques a través de la seva Obra Social. Per poder accedir-hi, cal posar-se en contacte amb l’organització del Curs que detallarà com sol·licitar-les.


El Curs Internacional de Música forma part de la “Càtedra Cervera - Emili Pujol”, una iniciativa que inclou, a més del curs, el Festival de Música i la Fira de de Lutiers.

Comentarios


bottom of page