top of page

BON RITME D’INSCRIPCIONS AL CURS DE MÚSICA DE CERVERA

  • El curs, que arriba a la 42a edició, tindrà lloc del 16 al 23 de juliol de 2023, juntament amb el Festival Internacional de Música i la Fira de Lutiers

  • Les inscripcions es poden fer a través del web www.catedracervera.cat

  • Segueix la línia d’ajudes en forma de beques pels alumnes que ofereix l’Obra Social de La Caixa
Es confirma el gran interès i la bona salut del Curs Internacional de Música de Cervera, un dels més veterans i amb més prestigi de l’Estat espanyol. Les inscripcions estan superant les previsions inicials i, a hores d’ara, ja se superen els 90 inscrits i 4 professors tenen totes les seves places

exhaurides.


És per aquesta raó que s'ha habilitat a la mateixa pàgina web de la Càtedra, una llista d’espera per si hi ha la possibilitat de fer noves inscripcions.


Les inscripcions per a aquesta 42a edició es poden seguir tramitant a través del web catedracervera.cat i els interessats tenen de termini fins el 2 de juliol per poder-les formalitzar. El curs va adreçat a estudiants de música postgraduats, de grau superior i de grau professional.


Segons l’organització, aquesta activitat acadèmica “promou un ensenyament rigorós i de qualitat i aporta noves experiències als joves intèrprets. Fomenta la creativitat, espontaneïtat, esperit crític i treball en equip”.


A més, es compta amb un professorat de reconegut prestigi que imparteix el mestratge d’instrument individualment i en grup, banda i orquestra simfònica. Enguany, es faran classes dels següents instruments: violí, viola, violoncel, contrabaix, guitarra, piano, flauta, oboè, clarinet, fagot, trompeta, trompa, trombó, banda i orquestra.


El curs tindrà lloc del 16 al 23 de juliol i comptarà amb 20 professors d’alt nivell i de diversa procedència, tots ells experts en el seu àmbit. Un any més, es comptarà amb el reconegut director, Manuel Valdivieso, com a director de l’Orquestra i la banda que es formarà durant el curs. Els

alumnes podran gaudir de l’oportunitat de participar en els diferents concerts i audicions del Festival Internacional de Música.


L’Obra Social de la Caixa segueix amb les beques pels alumnes del Curs de Música

Amb la voluntat de fer arribar a més alumnes la possibilitat d’apuntar-se al Curs, l’organització ha renovat l’acord amb La Caixa per poder oferir beques a través de la seva Obra Social. Per poder accedir-hi, es pot trobar més informació a la pàgina web.


El Curs Internacional de Música forma part de la “Càtedra Cervera - Emili Pujol”, una iniciativa que inclou, a més del curs, el Festival de Música i la Fira de de Lutiers.

Comments


bottom of page