top of page

BON RITME D’INSCRIPCIONS AL CURS DE MÚSICA DE CERVERA  • A dia d’avui, ja se superen els 70 alumnes i alguns professors ja han exhaurit totes les places disponibles.

  • La iniciativa acadèmica arriba a la 40ª edició i tindrà lloc del 9 al 19 de juliol de 2021.

  • Les inscripcions ja es poden fer a través del web catedracervera.cat.

  • Després de l’impàs de l’any passat a causa de la pandèmia, enguany també tornen el Festival Internacional de Música i la Fira de Lutiers.


El Curs Internacional de Música de Cervera ja compta, a hores d’ara, amb més de 70 alumnes inscrits, quan encara queda gairebé un mes perquè finalitzi el període d’inscripció. A això hi hem de sumar que alguns dels professors també han exhaurit les places disponibles per a les seves classes.


Aquestes dades certifiquen de nou la bona salut d’aquest veterà curs, un dels més antics i prestigiosos de l’Estat espanyol, que enguany celebra la 40ª edició i que certifica l’interès dels estudiants després de l’impàs de l’any passat a causa de la pandèmia.


Cal destacar que aquest 2021, el XL Curs Internacional de Cervera, i com a conseqüència a l’adaptació a les mesures COVID-19, s’imparteix en format classes magistrals i cursos intensius , incloent classes individuals i col·lectives Les inscripcions per a aquesta edició es poden seguir tramitant a través del web catedracervera.cat i els interessats tenen de termini fins el 30 de juny per poder-les formalitzar.


Hi ha diferents disciplines de cursos, als quals es poden apuntar els alumnes interessats a incrementar el seu nivell musical. D’aquesta manera, es poden inscriure al mestratge de nou instruments diferents de corda, vent o piano.


Enguany, el curs tindrà lloc del 9 al 19 de juliol i compta amb 14 professors d’alt nivell i de diversa procedència, tots ells experts en el seu àmbit. D’aquesta manera, els alumnes es podran inscriure en el mestratge de violí, viola, violoncel, contrabaix, guitarra, piano, flauta, oboè i clarinet.


Amb la recuperació enguany del Curs, també s’hi suma el Festival de Música i la Fira de Lutiers, que també asseguren la seva continuïtat. L’Obra Social de la Caixa segueix amb les beques pels alumnes del Curs de Música Amb la voluntat de fer arribar a més alumnes la possibilitat d’apuntar-se al Curs, l’organització ha renovat l’acord amb La Caixa per poder oferir beques a través de la

seva Obra Social.


Paral·lelament, des de l’organització es valora molt positivament la recuperació del Curs, el Festival i la Fira de Lutiers, ja que si l’aturada de l’any passat hagués prosseguit, hagués pogut perillar la continuïtat d’una de les iniciatives musicals cabdals de la música a Catalunya amb 40 anys de trajectòria.


El Curs Internacional de Música forma part de la “Càtedra Cervera - Emili Pujol”, una iniciativa que inclou, a més del curs, el Festival de Música i la Fira de de Lutiers.

bottom of page