top of page

AQUEST DIVENDRES FINALITZA EL TERMINI D’INSCRIPCIÓ AL CURS DE MÚSICA DE CERVERA

  • Diversos professors ja tenen totes les places completes i enguany es recuperen els alumnes internacionals.

  • Les inscripcions es poden fer a través del web catedracervera.cat.

  • La Càtedra Cervera Emili Pujol, que a més del Curs, també inclou el Festival de Música i la Fira de Lutiers, tindrà lloc del 16 al 25 de juliol.

Aquest divendres, 8 de juliol, s’acaba el termini per inscriure’s a una nova edició del Curs de Música de Cervera.


A dia d’avui, ja hi ha confirmats gairebé 150 alumnes i es recupera la presència dels estudiants internacionals, els quals arribaran la setmana vinent a Cervera procedents de països com Irlanda, Alemanya o França. A la vegada, alguns dels professors també han exhaurit totes les places disponibles.


Enguany es presenten diverses novetats. Una d’elles és la partició en dues etapes de les formacions. Del 16 al 20 de juliol, es faran les classes de guitarra, violí, viola, violoncel, contrabaix i orquestra. I del 21 a 26 del mateix mes, tindran lloc les de piano, flauta, oboè, clarinet, fagot, saxòfon, trompeta, trombó, trompa i banda. També s’han incrementat notablement el nombre de professors que passaran a ser 26. Tots ells tenen un gran prestigi en l’àmbit de la música i la formació i, aquest, és un dels grans atractius del curs. Una altra de les novetats és que, en aquesta edició, s’afegeix el saxo com a nou instrument d’aprenentatge.


Les inscripcions per a aquesta edició encara es poden tramitar a través del web www.catedracervera.cat


Cal recordar que el Curs Internacional de Música de Cervera, que enguany arriba a la seva 41ª edició, és un dels més antics i exitosos de tot l’Estat espanyol.


L’Obra Social de la Caixa segueix amb les beques pels alumnes del Curs de Música

Amb la voluntat de fer arribar a més alumnes la possibilitat d’apuntar-se al Curs, l’organització ha renovat l’acord amb La Caixa per poder oferir beques a través de la seva Obra Social. Per poder accedir-hi, cal posar-se en contacte amb l’organització del Curs que detallarà com sol·licitar-les.

El Curs Internacional de Música forma part de la “Càtedra Cervera - Emili Pujol”, una iniciativa que inclou, a més del curs, el Festival de Música i la Fira de de Lutiers.

Comments


bottom of page