top of page

ÚLTIMS DIES PER INSCRIURE’S AL CURS INTERNACIONAL DE MÚSICA DE CERVERA

  • L’activitat pedagògica tindrà lloc del 14 al 20 de juliol de 2024 i les inscripcions es poden fer a catedracervera.cat fins el 30 de juny.

  • La major part de professors ja tenen exhaurides totes les places disponibles, la qual cosa certifica l’èxit de convocatòria un any més.La Càtedra Cervera Emili Pujol 2024 ja ho té tot a punt per a la seva 43ª edició i, un dels seus pilars, el Curs Internacional de Música està a punt de tancar les seves inscripcions.

Enguany, hi ha hagut un notable increment d’alumnes que s’han apuntat ràpidament en aquesta activitat, ja que dels 18 professors de diversos instruments que participen al Curs (sense comptar els professors de repertori, banda i orquestra), 11 ja tenen totes les seves places exhaurides a hores d’ara.


Una mostra de l'interès que desperta aquesta iniciativa per part dels alumnes interessats en millorar els seus coneixements musicals.

En aquesta edició, s’impartiran classes dels següents instruments: violí, viola, violoncel, contrabaix, guitarra, piano, flauta, oboè, clarinet, fagot, trompeta, trompa, trombó, banda i orquestra.


Cal recordar que la Càtedra Cervera Emili Pujol tindrà lloc del 14 al 20 de juliol de 2024 i les inscripcions al Curs poden efectuar-se fins el 30 de juny.


L’Obra Social de la Caixa segueix amb les beques pels alumnes del Curs de Música

Amb la voluntat de fer arribar a més alumnes la possibilitat d’apuntar-se al Curs, l’organització ha renovat l’acord amb La Caixa per poder oferir beques a través de la seva Obra Social. Per poder accedir-hi trobareu la informació a la pàgina web.


El Curs Internacional de Música forma part de la “Càtedra Cervera - Emili Pujol”, una iniciativa que inclou, a més del Curs, el Festival de Música i la Fira de de Lutiers.

Comments


bottom of page